Tomografie Retineana O.C.T

Tomografie Retineana O.C.T

Tomografie în coerenţă optică - metodă neinvazivă de scanare ce utilizează lumina coerentă - laser, cu ajutorul căreia se baleiază retina şi se analizează lumina reflectată de straturile retiniene.

Se obţine astfel o "biopsie optică” in vivo a retinei ce oferă informaţii calitative şi cantitative de rezoluţie înaltă despre toate straturile acesteia, atât la nivelul maculei cât şi al nervului optic examinare structurală).

Stratus OCT, prin analiza de înaltă rezoluţie cross-secţională a straturilor retiniene, oferă o bază solidă în argumentarea diagnosticului, terapiei şi managementului bolilor etiniene.

 

 

Pentru alte detalii și informaţii vă rugăm contactați-ne, pentru un consult accesând secțiunea de PROGRAMARE ONLINE trimisă prin email sau PROGRAMARE TELEFONICĂ la numere de telefon: 0357-445-999 sau/si 0357-445-777.

 

 


Acest site foloseşte cookies pentru a imbunatati experienta ta de navigare. Pentru mai multe detalii referitoare la cum folosim datele tale si la drepturile tale te invitam sa citesti: Politica de cookies sau/si Politica de Confidentialitate si apoi sa confirmi acordul tau.