RetinoFotografii A.F.G. (Angioflorografie)

RetinoFotografii A.F.G. (Angioflorografie)

RETINOFOTOGRAFII A.F.G. (ANGIOFLOROGRAFIE) - sunt importante în diagnosticarea, aprecierea evoluţiei şi tratamentul tuturor olilor grave retiniene cu potenţial de pierdere de funcţie vizuală, cum ar fi:

  • Degenerescenţa maculară senilă în forma umedă
  • Retinopatia diabetică
  • Boli vasculare retiniene etc.

 

ANGIOFLOROGRAFIE (A.F.G.)

ANGIOFLOROGRAFIE - Explorare oftalmologică funcţională ce are drept scop vizualizarea vaselor coroidiene şi retiniene, precum şi a leziunilor fundului de ochi, evidenţiate dupa injectarea intravenoasă a unei substanţe fluorescente.

Se preiau ulterior zeci de imagini care permit înţelegerea funcţionalităţii (normale sau patologice) structurilor de la nivelul fundului de ochi.

 

RETINOFOTOGRAFIE DIGITALA (R.F)

RETINOFOTOGRAFIE - Aceasta este o investigaţie prin care se obţin imagini ale fundului de ochi (se realizează fotografierea în timp real) şi care aduce detalii privind reţeaua vasculară retiniană, nervul optic, structura coroidei sau starea fibrelor optice şi a zonei foveolare.

 

 

Pentru alte detalii și informaţii vă rugăm contactați-ne, pentru un consult accesând secțiunea de PROGRAMARE ONLINE trimisă prin email sau PROGRAMARE TELEFONICĂ la numere de telefon: 0357-445-999 sau/si 0357-445-777.

 

 


Acest site foloseşte cookies pentru a imbunatati experienta ta de navigare. Pentru mai multe detalii referitoare la cum folosim datele tale si la drepturile tale te invitam sa citesti: Politica de cookies sau/si Politica de Confidentialitate si apoi sa confirmi acordul tau.